Ubbink

ubbink szellőztetőrendszer homesystems

Az Ubbinkről

Az Ubbink a németországi székhelyű Centrotherm cégcsoport tagja, amelynek leányvállalatai vannak Hollandiában, Németországban, Belgiumban, Franciaországban, Egyesült Királyságban, Olaszországban, USA-ban és Kínában. Az Ubbink fejlesztője és gyártója központi hővisszanyerős szellőztetőrendszereknek lakossági felhasználásra. Az Ubbink törekszik arra, hogy olyan üzleti és gyártási folyamatokat fejlesszen ki, hogy az ökológia lábnyom a lehető legkisebb legyen.

Ubbink – Tartósság

Az Ubbink küldetése az épületek energiahatékonyságának növelés és az otthonunk beltéri klímájának Európa szerte történő javítása. Az Ubbink számos olyan terméket és rendszert gyárt, amelyek hozzájárulnak ehhez a küldetéshez. Ide tartozik a legmagasabb, független, passzívház intézet által minősített kereszt-ellenáramú központi hővisszanyerős szellőztetőgépek illetve a szellőztetőrendszer elemei. Ezek a rendszerek biztosítják, hogy az épületeink üzemeltetéséhez kevesebb energiára lesz szükségünk.

Ubbink – Air Excellent Szellőztetőrendszer

Az Ubbink AIR Excellent egy kiválóan működő, innovatív, moduláris szellőztetőrendszer, amely minden hagyományos szellőztetőrendszerben, hó visszanyeréssel vagy anélkül. Optimális tervezési szabadságot biztosít számunkra, mivel könnyedén ötvözhetjük a kör, illetve ovális keresztmetszetű flexibilis szellőztetőcsöveket különböző adapterek segítségével. Korlátozott beépítési magas estén az ovális flexibilis szellőztetőcső jó megoldás lehet számunkra. Az Ubbink AIR Excellent rendszer alkalmas lakások, családi házak és kisebb kereskedelmi épületek építéséhez illetve, azok felújításához.

A szellőztetőrendszer minden eleme elérhető és felhasználhat a BIM rendszerekben. Keresd a termék adatlapján és töltsd le a BIM modellt.

Ubbink – AIR Excellent Jellemzők

Az Ubbink Air Excellent szellőztetőrendszer elemei kiválóminőségű, antisztatikus és antibakteriális műanyagból készülnek. Az első szellőztetőrendszer Európában, amely TÜV SÜD minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

  • Rugalmas és moduláris kialakítás
  • Tervezési szabadság a kör és ovális keresztmetszetű flexibilis szellőztetőcsatornák kombinációs lehetőségeinek köszönhetően.
  • Egyszerű összeszerelés: méretre vágás, csatlakoztatás
  • Univerzális rögzítő elemek
  • Minden szellőztetőrendszerhez illeszkedik, márkától függetlenül
  • Ovális keresztmetszetű flexibilis szellőztetőcső korlátozott beépítési magasság esetén
  • Légmentes, mechanikus csatlakozások
  • Alacsony nyomásveszteségnek köszönhetően csökkentett zajszint és energiafogyasztás
  • Antisztatikus és antibakteriális rendszer
  • Könnyű tisztítás

ubbink szellőztetőrendszer

ubbink_szelloztetorendszer_homesystems_02

preloader