KÜLDETÉSÜNK

A homesystems épületgépészeti webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy aki a legmagasabb minőséget és a leghatékonyabb rendszereket keresi, nálunk szakmai támogatást és beszerzési lehetőséget is kapjon. Célunk, hogy kizárólag olyan termékeket forgalmazzunk, amiket mi magunk is szívesen használunk vagy használnánk. Fontosnak tartjuk a magyar épületgépészeti vállalkozók, magyar családok számára olyan megoldások biztosítását, amik a jelenlegi a technológia csúcsát képviselik, áruk azonban a megfizethető kategóriába tartozik.

RÓLUNK

Rangics Máté
CO-FOUNDER & CEO

Rangics Máté vagyok, okleveles gépészmérnök. Mélyreható ismereteket a modern épületgépészeti rendszerekben akkor szereztem, amikor saját házat szerettünk volna építeni a családommal, ám szembesülnünk kellett azzal, hogy néhány szakember van csak Magyarországon, akik felelősséggel és az elérhető legmagasabb színvonalon tudnak gépészeti rendszereket tervezni és telepíteni egy modern, alacsony energiás, netán minősített passzívházba.
A házunk tervezése során több, mint 1000 órát töltöttem épületgépészeti tanulmányokkal és többször ellátogattam Belgiumba és Németországba, ahol a gyakorlati ismereteket tudtam elsajátítani. Ezt a tudást szeretném minél több magyar ember számára elérhetővé tenni, jobb életkörülményeket és értékálló ingatlanokat biztosítani.

Hajnal Feri
CO-FOUNDER & CEO

Hajnal Ferenc vagyok, gépészmérnök. Mielőtt Mátéval megalapítottuk volna cégünket, mindketten fejlesztőmérnökként, majd azt követően termékmenedzserként dolgoztunk.
A homesytems-nél feladataim közül a legfontosabb az ügyfél kapcsolattartás és a cég marketing tevékenységének koordinálása. Innovatív épületgépészeti rendszerek működése és az új, irányt mutató rendszerek integrálása az, ami a leginkább motivál és foglalkozom.
A gyakorlati és elméleti tudásunkat alapvetően külföldi partnereink segítségével fejlesztjük, hogy mindig az adott műszaki fejlettség legmagasabb szintjén tudjuk az ügyfeleinknek a számukra a legkedvezőbb megoldást nyújtani.
preloader