Ubiflux Vigor

941.896 Ft 741.650 Ft Nettó

 

Gyártó:
Ubbink


Légszállítás:
325 – 400 m3/h


Hatásfok:
91% passzívház intézet szerint


Méret:
750 x 650 x 560 mm

Kiürítés

Leírás

Az Ubbink garancia az innovatív rendszer megoldásokra, amelyek segítik otthonunk egészséges és komfortos klímájának kialakításában. Kiváló minőségű hővisszanyerős szellőztető rendszereik biztosítják a hatékony szellőztetést otthona számára. Engedje, hogy otthonába a friss levegő élményét és élvezze annak minden előnyét és kényelmét. Az Ubiflux Vigor egy új fejlesztésű szellőztetőgép, rendkívül kompakt és energiatakarékos készülék rendkívül magas termikus hatásfokkal.

Magasabb komfort
Az új rendszermodulok ideális kombinációjával – ideális páratartalom beállítás, levegő tisztítás, fűtés, hűtés – teszi kényelmesebé és egészségesebbé a  otthonunk beltéri levegőjét az Ubiflux Vigor szellőztetőgép.

Rendkívüli teljesítmény
Az Ubiflux Vigor minden elemében teljesen új fejlesztés. Az eredmény egy jobb aerodinamikai kialakítás: az Ubiflux Vigor hatékonyabb, csendesebb és sokkal kevesebb energiát fogyaszt,
mint a vele azonos kategóriájú társai.

A modern kommunikáció
Az Ubiflux Vigor a legmodernebb kommunikációs egységgel rendelkezik. A készülék különböző módokon csatlakoztatható más rendszerekhez.
Az Ubiflux Vigor alapfelszereltsége:
Modus: egyszerű kapcsolatot biztosít az épületüzemeltetési rendszerekkel
RJ12: 4 állású kapcsolóval történő vezérléshez
E-bus: Az eBus protokoll több berendezés összekapcsolásához is felhasználható.

Telepítés és karbantartás
A szakszerű telepítés rendkívül fontos a jó szellőztetéshez. Az Ubiflux Vigor megfelelő telepítése könnyebb ezáltal időt takarítva meg, mindezt úgy, hogy a végeredmény minőségi szempontból jobb.  A karbantartásban, illetve a szűrők cseréjében számíthat a készülék intelligens vezérlőegységére.

Kiterjedt vezérlési lehetőségek
Az Ubiflux Vigor bővíthető a vezeték nélküli RF rendszerrel. Ennek köszönhetően számos különböző levegőminőségi érzékelő és vezérlő csatlakoztatható a készülékhez. A vezeték nélküli érzékelők biztosítják, hogy a levegő minősége mindig kiváló legyen és az is maradjon.

Plusz változat
Az Ubiflux Vigor Plusprint változatban található egy extra vezérlőegység, amely további csatlakozási lehetőséget kínál különféle alkalmazásokhoz.  Ez az extra vezérlőegység a készülék tetején található a vezérlőpanel mögött egy műanyagházban található. A teljes Plusprint vezérlőegység külön kapható. Az Ubiflux Vigor alapkészülékhez hozzá illeszthető a Plusprint vezérlőegység vagy a készüléktől külön, a falra is felszerelhetjük.

Letöltés

További információk

Tömeg 30 kg
Méretek 750 × 650 × 560 mm
Légszállítás

325 m3/h, 400 m3/h

Csatlakozás

4/0 jobb, 2/2 jobb, 4/0 bal, 2/2 bal

preloader